AUFs Sommerleir 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1489569070


AUFs sommerleir blir i sommer igjen arrangert på vår egen øy, Utøya. I løpet av fire dager kan du være med på politiske innledninger, fotball, volleyball, konserter og musikk ved leirbålet. Sommerleir er stedet man får nye venner fra hele landet og gode minner.  

Ankomst for alle leirdeltakere er onsdag 2. august. Leiren åpnes av AUF-leder Mani på morgenen 3. august og hjemreise er søndag 6. august. 

Melder du deg på vil du bli kontaktet av fylkessekretær i ditt fylke, og få praktisk informasjon om reise, overnatting og andre detaljer. 

Dersom man kjøper dagspass på øya eller samme dag vil prisen øke med 50 kroner.

Har du spørsmål eller ønsker å snakke med noen om årets sommerleir så kan du også kontakte AUF sentralt. Det gjør du på mail til sommerleir@auf.no 

Restriksjoner

Denne billetten dekker ikke nødvendigvis reise, snakk med ditt fylkeslag for å høre mer om reise til og fra sommerleiren. Vi minner om at AUFs sommerleir er et rusfritt arrangement, og all bagasje vil bli sjekket ved ankomst.

Ansvarsfraskrivelse

Påmelding er bindende og kjøpte billetter refunderes ikke. Denne billetten dekker ikke reise, snakk med ditt fylkeslag for å høre mer om reise til og fra sommerleiren.